• Bel:

Land Rover Freelander Hardback 2.0 Td4 E Sport Editie Commercial Youngtimer!!

€ 3.750,00
Land Rover Hardback 2.0 Td4 E Sport Editie Commercial Youngtimer!!
2004
Auto gegevens
Carrosserie Bestelbus
Kilometerstand 334522 km
Brandstof Diesel
Motorinhoud 1950 cc (4 cil.)
Motorvermogen 112 pk (82 kW)
Transmissie Handgeschakeld
Kleur Zilver grijs metallic
Interieurkleur Zwart
Bouwjaar 2004
Deuren 3
BTW/Marge Marge
Datum deel 1 28-06-2004
APK bij aflevering Nee
APK tot
Kenteken 37BNRZ
Op basis van zo mee en zonder enige vorm van garantie.

Met een auto als deze Land Rover Freelander Hardtop commercial komt u absoluut goed voor de dag. De aandrijving van deze Land Rover wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde versnellingsbak. Geniet van het uitzicht naar buiten door het riante glazen panoramadak. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audio-installatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. Natuurlijk heeft deze auto ook airconditioning. En deze auto heeft ook verstelbaar stuur en centrale portiervergrendeling als standaard uitrusting.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.

Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.