• Bel: 035 541 44 77

MINI Roadster Mini Mini Roadster 2.0 Cooper SD Chili

€ 19.250,00
MINI Mini Mini Roadster 2.0 Cooper SD Chili
2013
Auto gegevens
Carrosserie Cabriolet
Kilometerstand 61106 km
Brandstof Diesel
Motorinhoud 1995 cc (4 cil.)
Motorvermogen 143 pk (105 kW)
Transmissie Automaat
Kleur
Interieurkleur Zwart
Bouwjaar 2013
Deuren 2
BTW/Marge Marge
Datum deel 1 08-03-2013
APK bij aflevering Nee
APK tot
Kenteken RF294Z
Super dikke Mini Cooper SD John Works Roadster Automaat nu bij ons in de verkoop !!

Wat een leuke Mini is dit, we hebben hem zelf in 2017 uit Duitsland gehaald en verkocht aan de dame waar we hem nu voor verkopen.
Weinig mee gereden ondanks dat het een diesel is maar hij moest plaats maken voor een andere leuke auto. Hij is van alle comfort voorzien, zelfs het kleine cabriolet dak is elektrisch bediend, natuurlijk met navigatie, climate-controle, bleu-toothe telefoon geïntegreerd, cruise controle, multifunctioneel lederen stuurwiel, stoelverwarming, schakelflippers aan het stuur.
Gewoon een hele leuke Mini Cooper Roadster die ook nog eens zuinig rijdt.


Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Het gezellige en ook vakkundige British Car Centre Baarn is alweer meer dan 22 jaar gehuisvest in het midden van Nederland en een begrip op het gebied van aanschaf en onderhoud van Britse automobielen, maar ook voor onderdelen kunt bij ons terecht, en natuurlijk staat de koffie klaar.