• Bel:

Jaguar XKR 4.2 V8 Convertible Super Charged

€ 1,00
Jaguar 4.2 V8 Convertible Super Charged
2008
Auto gegevens
Carrosserie Cabriolet
Kilometerstand 173500 km
Brandstof Benzine
Motorinhoud 4196 cc (8 cil.)
Motorvermogen 416 pk (306 kW)
Transmissie Automaat
Kleur
Interieurkleur
Bouwjaar 2008
Deuren 2
BTW/Marge BTW
Datum deel 1 14-10-2008
APK bij aflevering Nee
APK tot
Kenteken SK779B
Deze Mooie jaguar XKR 4.2 V8 Convertible met 307 KW (417 PK) hebben wij geïmporteerd uit Amerika en geheel nagelopen. Voorzien van nieuwe banden ( Michelin Pilot Sport ) , remmen geheel nagelopen ( Alcon )waarbij de remschijven en blokken voor en achter zijn vervangen. Ook de motor heeft zijn onderhouds-beurt gehad incl... riemen voor de Dynamo en Super Charger. Cabriokap verkeerd in een prima staat en heeft geen beschadigingen. Voor diegene die een heerlijke Jaguar Convertible zoekt is dit de auto.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Het gezellige en ook vakkundige British Car Centre Baarn is alweer meer dan 22 jaar gehuisvest in het midden van Nederland en een begrip op het gebied van aanschaf en onderhoud van Britse automobielen, maar ook voor onderdelen kunt bij ons terecht, en natuurlijk staat de koffie klaar.