• Bel: 035 541 44 77

Jaguar F-Type 3.0 V6 Convertible Supercharged

€ 45.950,00
Jaguar 3.0 V6 Convertible Supercharged
2013
Auto gegevens
Carrosserie Cabriolet
Kilometerstand 67850 km
Brandstof Benzine
Motorinhoud 3000 cc (6 cil.)
Motorvermogen 340 pk (250 kW)
Transmissie Automaat
Kleur Firesand
Interieurkleur Zwart
Bouwjaar 2013
Deuren 2
BTW/Marge BTW
Datum deel 1 12-07-2013
APK bij aflevering Nee
APK tot
Kenteken Nog geen kenteken
Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Jaguar F-type. De krachtige motor geeft deze Jaguar uitstekende prestaties. De sportstoelen geven het interieur een super strakke look. Het elektrisch bediende cabriodak zorgt voor een indrukwekkend schouwspel. De kap opent en sluit snel en geruisloos. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. Tot de uitrusting van deze Jaguar behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting.

Met het navigatiesysteem met harde schijf kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Het luxeniveau in deze Jaguar is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Ook sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

Zoals u mag verwachten van deze Jaguar F-type is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.

Als u meer wilt weten over deze Jaguar F-type, neem dan nu contact met ons op voor een afspraak.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Het gezellige en ook vakkundige British Car Centre Baarn is alweer meer dan 22 jaar gehuisvest in het midden van Nederland en een begrip op het gebied van aanschaf en onderhoud van Britse automobielen, maar ook voor onderdelen kunt bij ons terecht, en natuurlijk staat de koffie klaar.