• Bel: 035 541 44 77

British Car Centre Baarn, het autobedrijf waar de mensen nog een hart voor uw auto hebben.


‘British Car Centre Baarn ’ aan de Baarnschedijk in Baarn is sinds 1993 het autobedrijf waar de liefhebbers van Britse hedendaagse auto’s en klassiekers komen voor reparatie en onderhoud. Ooit begonnen in het centrum van Baarn in een kleine werkplaats met showroom als sub dealer van MG/Rover maar hier groeide wij al snel uit waarna wij verhuisd zijn naar onze huidige locatie aan de Baarnschedijk 7. ( direct naast de A1) Hier hebben wij ons verder gespecialiseerd in de merken Land Rover- Jaguar en MG Rover.

Hier zijn wij voorzien van een moderne werkplaats met alle benodigde apparatuur en kennis om uw automobiel te kunnen onderhouden en te repareren.

Ook hebben wij hier een showroom waar wij een wisselende voorraad met hedendaagse occasions hebben en hebben wij een wisselende voorraad met Britse klassiekers welke wij voor onze klanten in de verkoop hebben. Wij nodigen u van harte uit om eens bij ons binnen te komen kijken.

Sinds 1993 het adres in midden Nederland voor de verkoop van nieuwe en gebruikte auto's met een Engels accent. Maar ook voor onderhoud en reparatie kunt u bij ons terecht. Alle voorkomende reparaties en onderhoud, groot of klein, worden uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs.

U kunt bij ons de auto-onderdelen bestellen voor zowel nieuwe als gebruikte auto's. Tevens verzorgen wij APK keuringen.

Wij zijn de specialist voor de merken:

Dealer Bastuck

British Car Centre Baarn is dealer van Bastuck in Midden Nederland. We kunnen een Bastuck uitlaat voor uw Mini leveren en monteren. Bent u opzoek naar een ander merk, nieuw of gebruikt, neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij u helpen met het vinden van uw droomauto.

Vereniging van NL MG-Rover Dealers

Tevens is British Car Centre Baarn aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse MG-Rover Dealers. Deze Dealer Vereniging bestaat uit samenwerkende autobedrijven. De aangesloten autobedrijven beschikken over alle mogelijke faciliteiten om zelfstandig hun diensten, in de vorm van maatwerk, aan automobilisten (en bedrijven) te bieden.

De service-verlening wordt verleend aan MG en Rover en tevens aan de andere Engelse automerken.

Bovag Garantie

Voor auto`s met karakter, kennis van zaken, goede service en Bovag Garantie is British Car Centre Baarn het juiste autobedrijf.