• Bel: 035 541 44 77

British Car Centre Baarn, het autobedrijf waar de mensen nog een hart voor uw auto hebben.


‘British Car Centre Baarn ’ aan de Baarnschedijk in Baarn is sinds 1993 het autobedrijf waar de liefhebbers van Britse hedendaagse auto’s en klassiekers komen voor reparatie en onderhoud. In 1993 is het bedrijf door mij ( Onno Stevens) overgenomen van de grondlegger Jaap de Ruiter. Deze was toen al sub dealer van de Rover en Jaguar dealer Kimman in Amersfoort. Door mij voorliefde voor de Britse automobielen was de wijziging naar de huidige naam ''British Car Centre Baarn'' een logische stap. Het Sub dealer schap hebben wij toen overgenomen en zijn dit gebleven tot het faillissement van MG-Rover in 2005. Het bedrijf was tot 1998 gevestigd in het centrum van Baarn aan de Nieuwstraat met een kleine werkplaats en showroom. In 1998 zijn wij verhuisd zijn naar onze huidige locatie aan de Baarnschedijk 7. ( direct naast de A1) Hier zijn wij ons verder gaan specialiseren in de merken Land Rover, Jaguar, MG-Rover en de ''nieuwe'' Mini.

Hier zijn wij voorzien van een uiterst moderne werkplaats met alle benodigde apparatuur en kennis om uw automobiel te kunnen onderhouden en te repareren.

Ook hebben wij hier een showroom op twee verdiepingen waar wij een wisselende voorraad met hedendaagse occasions hebben en hebben wij een wisselende voorraad met Britse klassiekers .

Wij nodigen u van harte uit om eens bij ons binnen te komen kijken.

Sinds 1993 het adres in midden Nederland voor de verkoop van nieuwe en gebruikte auto's met een Engels accent. Maar ook voor onderhoud en reparatie kunt u bij ons terecht. Alle voorkomende reparaties en onderhoud, groot of klein, worden uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs.

Heeft u ergens anders een mooie auto op het oog maar zou u graag een second-opinion willen, dan verzorgen wij dat graag voor u.

U kunt bij ons de auto-onderdelen bestellen voor zowel nieuwe als gebruikte auto's. Tevens verzorgen wij APK keuringen.

Wij zijn de specialist voor de merken:

Dealer Bastuck

British Car Centre Baarn is dealer van Bastuck in Midden Nederland. We kunnen een Bastuck uitlaat voor uw Mini leveren en monteren. Bent u opzoek naar een ander merk, nieuw of gebruikt, neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij u helpen met het vinden van uw droomauto.

Vereniging van NL MG-Rover Dealers

Tevens is British Car Centre Baarn aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse MG-Rover Dealers. Deze Dealer Vereniging bestaat uit samenwerkende autobedrijven. De aangesloten autobedrijven beschikken over alle mogelijke faciliteiten om zelfstandig hun diensten, in de vorm van maatwerk, aan automobilisten (en bedrijven) te bieden.

De service-verlening wordt verleend aan MG en Rover en tevens aan de andere Engelse automerken.

Bovag Garantie

Al onze occasions worden afgeleverd met een volledige onderhouds controle beurt en een geldige APK keuring. En indien van toepassing leveren wij onze occasions met 6 maanden BOVAG garantie.