• Bel: 035 541 44 77

British Car Centre Baarn, het autobedrijf waar de mensen nog een hart voor uw auto hebben.

British Car Centre Baarn is in 1993 opgericht door de huidige eigenaar Onno Stevens door zijn liefde voor Engelse automobielen. Eerst nog in het centrum van Baarn en in 1998 wegens ruimte gebrek verhuisd naar de huidige locatie aan de Baarnschedijk 7 op bedrijvenpark de Drie Eiken. Gelegen langs de snelweg A1 waardoor we nog beter bereikbaar zijn geworden.

Hier hebben we een showroom, een moderne en goed uitgeruste werkplaats met alle benodigde apparatuur om uw automobiel op de juiste manier te onderhouden en repareren en een magazijn met een grote onderdelen voorraad zodat we niet snel misgrijpen en lange wachttijden kunnen voorkomen.

Sinds 1993 het adres in midden Nederland voor de verkoop van nieuwe en gebruikte auto's met een Engels accent. Maar ook voor onderhoud en reparatie kunt u bij ons terecht. Alle voorkomende reparaties en onderhoud, groot of klein, worden uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs.

U kunt bij ons de auto-onderdelen bestellen voor zowel nieuwe als gebruikte auto's. Tevens verzorgen wij APK keuringen.

Wij zijn de specialist voor de merken:

Dealer Bastuck

British Car Centre Baarn is dealer van Bastuck in Midden Nederland. We kunnen een Bastuck uitlaat voor uw Mini leveren en monteren. Bent u opzoek naar een ander merk, nieuw of gebruikt, neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij u helpen met het vinden van uw droomauto.

Vereniging van NL MG-Rover Dealers

Tevens is British Car Centre Baarn aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse MG-Rover Dealers. Deze Dealer Vereniging bestaat uit samenwerkende autobedrijven. De aangesloten autobedrijven beschikken over alle mogelijke faciliteiten om zelfstandig hun diensten, in de vorm van maatwerk, aan automobilisten (en bedrijven) te bieden.

De service-verlening wordt verleend aan MG en Rover en tevens aan de andere Engelse automerken.

Bovag Garantie

Voor auto`s met karakter, kennis van zaken, goede service en Bovag Garantie is British Car Centre Baarn het juiste autobedrijf.