• Bel:

Jaguar XK 4.2 V8 Convertible

€ 1,00
Jaguar 4.2 V8 Convertible
2008
Auto gegevens
Carrosserie Cabriolet
Kilometerstand 130500 km
Brandstof Benzine
Motorinhoud 4196 cc (8 cil.)
Motorvermogen 305 pk (224 kW)
Transmissie Automaat
Kleur Ebony Black
Interieurkleur Beige
Bouwjaar 2008
Deuren 2
BTW/Marge BTW
Datum deel 1 18-06-2008
APK bij aflevering Nee
APK tot
Kenteken Nog geen kenteken
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de achtcilinder motor en de automatische transmissie. Lederen bekleding is in deze rijk uitgeruste auto ook aanwezig. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Tot de uitrusting van deze Jaguar behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uit parkeren. Er is cruise controle aan boord, voor veilige en zuinige kilometers.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan. n

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we binnenkort een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Let op ! Deze Jaguar wordt binnenkort verwacht. de gebruikte foto is ter indicatie.