• Bel:

Jaguar XK 4.2 V8 Convertible

€ 1,00
Jaguar 4.2 V8 Convertible
2006
Auto gegevens
Carrosserie Cabriolet
Kilometerstand 112073 km
Brandstof Benzine
Motorinhoud 4196 cc (8 cil.)
Motorvermogen 305 pk (224 kW)
Transmissie Automaat
Kleur Radiance red
Interieurkleur Ivoor
Bouwjaar 2006
Deuren 2
BTW/Marge BTW
Datum deel 1 25-01-2006
APK bij aflevering Nee
APK tot
Kenteken J254TP
Alle technologie in de Jaguar XK is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. De aandrijving wordt verzorgd door een achtcilinder motor en een automatische transmissie. Met zijn lederen bekleding is deze Jaguar comfortabel en stijlvol. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. De regensensor schakelt automatisch de ruitenwissers in bij regenval. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uit-parkeren u geen enkele moeite. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. De uitrusting van deze Jaguar is met lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.

Bent u nieuwsgierig naar deze Jaguar XK? Laat het ons dan snel weten.