• Bel:

MG TF 1.8 TF 135 Brooklands SE

€ 1,00
MG 1.8 TF 135 Brooklands SE
2004
Auto gegevens
Carrosserie Cabriolet
Kilometerstand 91482 km
Brandstof Benzine
Motorinhoud 1800 cc (4 cil.)
Motorvermogen 136 pk (100 kW)
Transmissie Handgeschakeld
Kleur British Racing Green
Interieurkleur Beige
Bouwjaar 2004
Deuren 2
BTW/Marge Marge
Datum deel 1 30-01-2004
APK bij aflevering Nee
APK tot
Kenteken K237DL
Eigenlijk al een klassieker deze MGTF in de 'Brooklands' uitvoering. Door ons volledig nagekeken, het benodigd onderhoud uitgevoerd en apk gekeurd zodat er een mooie en betrouwbare occasion voor u klaar staat. Met de MG TF135 "Oxford SE" zorgde MG Rover voor een passend vervolg op de speciale "Brooklands SE" (2003) en "80th Anniversary LE" (2004) uitvoeringen, die in 2003 en 2004 beide ruim 60% van de TF-verkopen in Nederland voor hun rekening namen. Dankzij de omvangrijke "Oxford SE" uitrusting heeft MG Rover de sportieve cabrio voorzien van een aantal opvallende en stijlvolle details. Aan de basis van de "Oxford SE" staat de bekende MG TF135, die al over een meer dan complete uitrusting beschikt. Met ondermeer elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrische ramen, een perimetrisch alarmsysteem, mistlampen vóór, dubbele airbags en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening. Daarbovenop beschikte de "Oxford SE" uitvoering over een uitgebreid pakket aan comfortabele en stijlvolle extra's: · Metallic lak; British Racing Green of Pearl Black · Een groene of zwarte soft top · Een gedeeltelijk houten stuurwiel · Een "Wood Pack", met wortelnotenhout afwerking voor de middenconsole en de deurpanelen · Een "Oxford Leather Pack" met "Champagne" lederen stoelbekleding, deurpanelen, middenarmsteun, pookhoes en luxe mattenset · Het "Sports Pack 2", met 16 inch lichtmetalen elfspaaks wielen, grotere remschijven en het Instant Mobility System (IMS) · Een "Chrome Pack", met een verchroomde asbak, deurgrepen, grille en roosters. De aandrijving van de MG TF135 "Oxford SE" wordt verzorgd door de aluminium, lichtgewicht 1.8-liter K Series motor, die goed is voor 136 pk. Deze paardenkrachten worden samen met het koppel van 165 Nm via de achterwielen op het asfalt overgebracht. Met een sprint vanuit stilstand naar 100 km/u in 8,8 seconden en een topsnelheid van 205 kilometer per uur is deze krachtbron een sportwagen als de MG TF meer dan waardig. Daarbij worden de verbruikcijfers echter prima binnen de perken gehouden, met een gemiddelde van 7,9 liter per 100 kilometer.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Het gezellige en ook vakkundige British Car Centre Baarn is alweer meer dan 22 jaar gehuisvest in het midden van Nederland en een begrip op het gebied van aanschaf en onderhoud van Britse automobielen, maar ook voor onderdelen kunt bij ons terecht, en natuurlijk staat de koffie klaar.