• Bel:

Jaguar XKR 4.0 V8 Convertible 100 TH ANNIVERSARY EDITION 500PCS

€ 30.995,00
Jaguar 4.0 V8 Convertible 100 TH ANNIVERSARY EDITION 500PCS
2002
Auto gegevens
Carrosserie Cabriolet
Kilometerstand 56344 km
Brandstof Benzine
Motorinhoud 3996 cc (8 cil.)
Motorvermogen 376 pk (277 kW)
Transmissie Automaat
Kleur Zwart metallic
Interieurkleur Zwart
Bouwjaar 2002
Deuren 2
BTW/Marge Marge
Datum deel 1 28-02-2002
APK bij aflevering Nee
APK tot
Kenteken 32HVL7
Bij ons in de showroom deze schitterende Jaguar XKR 4.0 V8 supercharged Cabriolet in de 100-th anniversary uitvoering welke gemaakt zijn ( 250 stuks )ter ere van de 100 jarige geboorte dag van Sir Williams de oprichter van Jaguar. Deze Jaguar is bijtellings- interessant door zijn leeftijd. De Jaguar is door ons helemaal nagekeken en op kosten is niet bespaard. Laat u niets wijsmaken, deze Jaguar XKR biedt alles wat u van een auto verlangt. Trap het gaspedaal in en voel de geweldige acceleratie van deze auto. Het met leer beklede interieur geeft deze auto een gedistingeerde uitstraling. Ervaar de weldadige warmte van de inschakelbare stoelverwarming. Xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 20 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen en elektrisch inklapbare buitenspiegels. Pas 56.000 miles gereden.

Dankzij electronic climate controle is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Als het regent, schakelt de regensensor volautomatisch de ruitenwissers in. Natuurlijk is er ook cruise controle aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale portievergrendeling behoorlijk compleet.

De automatische veiligheidssystemen in deze Jaguar fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat.

Wilt u meer weten over deze bijzondere sportwagen? Neem dan nu contact op met onze verkoopadviseurs.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Het gezellige en ook vakkundige British Car Centre Baarn is alweer meer dan 22 jaar gehuisvest in het midden van Nederland en een begrip op het gebied van aanschaf en onderhoud van Britse automobielen, maar ook voor onderdelen kunt bij ons terecht, en natuurlijk staat de koffie klaar.