• Bel: 035 541 44 77

Automatische transmissie spoelen

Verleng de levensduur en verbeter de conditie van uw automatische transmissie door hem te laten spoelen en voorkom hoge kosten.

Het is bewezen, ook na eigen onderzoek, dat het spoelen van de automatische transmissie met de apparatuur en producten de levensduur van de automatische transmissie aanzienlijk verlengt en dat het schakelen soepeler zal gaan verlopen.

Bij het normale verversen van de automatische transmissie wordt nooit alle transmissie vloeistof vervangen omdat in de meeste gevallen de koppelomvormer niet af te tappen is en daardoor een grote hoeveelheid vloeistof achterblijft.

Transmissie nog schoner

Door de transmissies te spoelen met de apparatuur van BG wordt alle vloeistof vervangen. Doordat wij de voor het spoelen een reiniger toevoegen komt met het spoelen ook al het vast gekoekte vuil los waardoor de automatische transmissie nog schoner wordt. En de toevoeging van BG die wij na het spoelen toevoegen zorgt voor nog soepeler schakelen van uw transmissie.

Een gereviseerde automatische transmissie kost al gauw € 3.500.- Het spoelen van de automatische transmissie kost bij ons slechts € 349.- excl BTW en zonder bijkomende kosten.

In combinatie met grote onderhoudsbeurt spoelen wij uw transmissie voor slechts € 299.- excl. BTW.